top of page

Fitness in Joure | Bootcamp Joure en Heerenveen

Bijgewerkt op: 29 jan. 2020


Het speciaal ontwikkelde beweegprogramma duurt ongeveer een uur en iedere deelnemer, jong of oud, kan zelf de intensiteit bepalen. ,,Onze overtuiging is om mensen een goed en veilig beweegpatroon te bieden en dit in een gezellige sfeer te doen. Wij willen het zo toegankelijk mogelijk maken, en niet onbelangrijk ook betaalbaar voor iedereen.”

Bootcamp Joure biedt trainingen aan waarbij een combinatie tussen cardio- en krachtoefeningen wordt gemaakt. ,,Hierdoor train je het hele lichaam en is vetverbranding optimaal.” Tigchelaar komt uit Heerenveen is ondernemer in de sport sinds het binnenhalen van zijn Cios-diploma. ,,Voldoening haal ik uit het plezier en de doelen die mensen voor ogen hebben. Daarom is mijn volgende stap om iets geheel nieuws te starten en mensen te motiveren om doelstellingen te bepalen en te behalen.”

Door de variatie in groepslessen, die op de nieuwe website te vinden zijn, is er voor ieder wat wils. ,,We werken in groepen van maximaal zestien personen. Trainingen vinden alleen op afspraak plaats. Hierdoor heb je ook meteen een stok achter de deur. Vanwege de opening van ons Bootcamp Joure bieden wij de mensen twee proeflessen voor vijf euro aan, om hen te overtuigen van de mogelijkheden.”

Meer informatie is te vinden op de website

46 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page