top of page

Waarom wel?


Bootcamp doe je samen met enthousiaste leuke mensen. Sporten in de buitenlucht (groene omgeving) kalmeert je en werkt ontstressend. Bootcamp is door de variatie aan trainingen en verschillende locaties nooit saai. Na de bootcamp zul je door de fysieke en mentale prikkel een gelukszalig gevoel ervaren, dit is het gelukshormoon endorfine. Dit stofje vermindert spanning/stress en is gezonder dan chocolade eten. Je bepaalt zelf de snelheid en zwaarte tijdens de oefeningen. Iedereen heeft zijn een eigen niveau en grens. Je wordt gemotiveerd grenzen op te zoeken en te verleggen door je sportmaatjes en de coach Door je spieren zo divers mogelijk te trainen vergroot je de belastbaardheid, zo voorkom je blessures en gewrichtsklachten nu en op latere leeftijd.

Je versterkt direct je belangrijkste spier. Je hart. Een sterk hart pompt meer bloed per slag rond. Dit creëert weer meer zuurstof voor de cellen in je lichaam. Het verbetert je coördinatie, je lichaam leert beter communiceren met je hersenen.  

Let's go! 

Jullie trainers, Jelmer en Wilco staan voor jullie klaar! #bootcampheerenveen 


161 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Avondklok waarschijnlijk van kracht vanaf morgen.

Vanaf morgen krijgen we meer duidelijkheid over de in te voeren avond klok. Een gerichte vraag aan jullie: Is voor jullie een ochtend 09:00 of middag 13:00 of 17:00 een goede optie om bij de training

Wat kan je doen om psychische klachten te voorkomen

1 zet je de tv, tablet en telefoon uit 2 volg niet de hele dag het nieuws 3 mijd zoveel mogelijk social media 4 lees een boek 5 ga mediteren 6 bestel een puzzel (40000 stukjes van Disney ;-) 7 maak ee

bottom of page