Waarom wel?


Bootcamp doe je samen met enthousiaste leuke mensen. Sporten in de buitenlucht (groene omgeving) kalmeert je en werkt ontstressend. Bootcamp is door de variatie aan trainingen en verschillende locaties nooit saai. Na de bootcamp zul je door de fysieke en mentale prikkel een gelukszalig gevoel ervaren, dit is het gelukshormoon endorfine. Dit stofje vermindert spanning/stress en is gezonder dan chocolade eten. Je bepaalt zelf de snelheid en zwaarte tijdens de oefeningen. Iedereen heeft zijn een eigen niveau en grens. Je wordt gemotiveerd grenzen op te zoeken en te verleggen door je sportmaatjes en de coach Door je spieren zo divers mogelijk te trainen vergroot je de belastbaardheid, zo voorkom je blessures en gewrichtsklachten nu en op latere leeftijd.

Je versterkt direct je belangrijkste spier. Je hart. Een sterk hart pompt meer bloed per slag rond. Dit creëert weer meer zuurstof voor de cellen in je lichaam. Het verbetert je coördinatie, je lichaam leert beter communiceren met je hersenen.  

Let's go! 

Jullie trainers, Jelmer en Wilco staan voor jullie klaar! #bootcampheerenveen 


147 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2015/2020 Bootcamp Heerenveen Friesland, Drachten, Leeuwarden.
Bootcamp Joure indoor

Tel: 0657417887

Email: info@bootcampheerenveen.com
Algemene voorwaarden Bootcamp Club

Contact ons

Bootcamp Friesland

Bootcamp Heerenveen

              Rembrandtlaan 9 
              8442JC Heerenveen

              Friesland
Bootcamp Joure (binnen locatie)
               Vegelinsweg 6,
               8501BA, Joure

TAGS: Fitness Bootcamp Heerenveen, Bootcamp Friesland,Bootcamp Drachten, Bootcamp Sneek, Bootcamp Leeuwarden, beweeg lokaal Joure, bootcamp joure, fitness Joure

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Twitter Clean