top of page

Boo(s)tcamp voor Sam, Bootcamp Heerenveen.


Bericht voor het evenement: Bootcamp in Heerenveen (Friesland) organiseert een eindejaars boo(s)tcamp.Op zondag 20 december gaat het dan gebeuren.Om 11:00 staan wij klaar om jullie een mooie ervaring te geven waarbij plezier en samenhorigheid centraal staan.De locatie waar dit plaatsvind is bij de van bienemalaan 7, Oranjewoud (scouting)Gelieve 15 minuten voor de start van het evenement aanwezig te zijn.Deelname is voor iedereen die dit leuk lijkt en een positieve bijdrage wil leveren aan dit evenement .Het gehele ontvangen bedrag deze dag word gedoneerd aan het goede doel.Dus boek hem alvast vrij in jou agenda.Meld je ook aan voor het Facebook evenement zodat we genoeg bereik generenen en er met zijn allen een succes van maken. Persbericht geschreven door Susan: De enthousiaste 45 deelnemers kregen om 10:45 een duidelijke uitleg en Sam kreeg op zijn rolstoel een videocamera om de dag goed vast te kunnen leggen. Om 11:00 gaf Sam het startsein en kon de Boo(s)tcamp beginnen! Eerst even een paar rondjes rennen om goed warm te worden Daarna werd de groep in drieën gedeeld om vervolgens met de trainers Wilco, Siegrid en Rolie het bos in te gaan. '' Deze dag draaide dit keer niet om het uiterste uit jezelf te halen, maar om je uiterste best te doen voor Sam'', aldus Siegrid. De drie groepen hebben allemaal verschillende (groeps)opdrachten gedaan. Zo moest een groep een grote trekkerband omhoog liften en weer een andere groep moest het Woutersbergje omhoog sprinten. Tussen de oefeningen door werden er heel wat rondjes hardgelopen en Sam werd elke keer door iemand anders meegenomen. Hoe harder het ging hoe groter de glimlach om Sam zijn gezicht! Rolie vertelde, ''met wisselende opdrachten heb ik geprobeerd iedereen uit te dagen. Plezier, inzet en samenwerken maakten deze ochtend voor Sam voor mij tot een groot succes'' Na de opdrachten in het bos moesten we ons weer verzamelen op het grote grasveld om met alle deelnemers, jong en oud samen, de laatste opdrachten in een grote cirkel uit te voeren. Sam was nu echt letterlijk en figuurlijke het middelpunt van de Boo(s)tcamp! Ja, en toen was het tijd om te gaan onthullen hoeveel er deze dag voor de stichting was opgehaald. Tromgeroffel............ Wauw meer dan 450,- euro is het eindbedrag. '' Sam vond het superleuk dat hij mee kon in het bos en heeft met zo veel enthousiasme iedereen aangemoedigd. Ook de opbrengst is zo fantastisch, hiermee kan de stichting weer heel veel goede dingen doen, echt geweldig!'' Mooie woorden van de moeder van Sam! Wij vonden het een ontzettend geslaagde dag en hopen dat iedereen dat net zo heeft ervaren.

Online bij verschillende nieuws website's. Klik op link voor artikel: http://www.heerenveenapp.nl/web/article/18650/succesvolle-bootcamp-voor-stichting-sam

Bootcamp Heerenveen Friesland in actie voor Sam. www.stichtingvriendenvansam.nl


51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page